Ilveksen edustusjoukkueen arvokkaimmaksi pelaajaksi kaudeta 2020-2021 on valittu puolustaja Saku Kartano. Oikealta tykittävä Kartano nosti tasoaan sen myötä mitä tärkeämmäksi pelit kävivät. Jo syyspuolella miehen otteet olivat vähintäänkin vakuuttavia, mutta kevään nousukahinoissa mies nousi vielä uudelle tasolle takoen hurjat tehot 6+6 seitsemään otteluun. Kausi oli Sakulle ensimmäinen petopaidassa, ja lisää on toivottavasti luvassa ensi kaudella.

- Hauskaa oli, nautin pelaamisesta, ja olen kauteeni tyytyväinen vaikka aina voi parantaa, summaa Saku positiiviseen sävyyn kesäharjoittelun lomasta.

- Kova pelimies, joka tykkää vastuusta ja sitä on hänen kaltaiselleen helppo antaa. Sakulla ei lopu pelisilmä kesken, kehuu suojattiaan päävalmentaja Sami Leikkilä, joka jatkaa edarin peräsimessä ainakin vielä vuoden.

- Kesäharjoittelussa panostamme ensisijaisesti laatuun ja otamme jälleen sillä saralla askeleita eteenpäin. Tavoitteena on liikkuvaan peliin kykenevä ryhmä, jolla on eväät monipuoliseen pelitapaan, Sami kertoo viitaten lähiviikkojen ohjelmaan.

Päättäjäistilaisuutta ei voida tänäkään keväänä pitää valitettavasti, mutta palkinnot kuluneesta kaudesta lähtevät myös Hiski Kosuselle (kolme tähteä), Akseli Kaarniselle (kaksi tähteä) ja Tommi Kiviselle (yksi tähti). Kaikki nämä pelaajat jatkavat ensi kaudella Ilveksessä.

Tulevan kauden joukkueen rakentaminen onkin jo erinomaisessa vauhdissa, ja muutoksia miehistöön on luvassa. Kun tasokkaita tulijoita on mukavasti, voi jo nyt paljastaa, että materiaali lujittuu huomattavasti. Ensimmäisenä varmistui, että tolppien väliin palaa luotettava Ville Jokela KooVeen suunnasta. Lisäksi runkopuolustaja Joonatan Lehtonen on kuntoutunut hienosti vakavasta polvivammasta ja maestro Lassi Vänttisenkin paluuta odotetaan jo vesi kielellä.

- On ilahduttavaa, että meillä on imua. Todella laadukkaita pelaajia on tulossa ja ongelmat valintojen suhteen ovat lähinnä positiivisia, viittaa päävalmentaja Leikkilä käsissään olevaan laajaan pelaajarinkiin. Tarkemmin uusista pelaajasopimuksista tiedotetaan myöhemmin.