Viime viikonloppuna pelattiin suurimmaksi osaksi viimeiset SSBL:n alaiset runkosarjat loppuun ja pelattiinhan jopa muutama alueloppuhuipentumakin jo. Kausi 2021-2022 oli jälleen haasteellinen koronan takia, mutta Ilves salibandyperheen juniorit saivat pelata hurjan määrän pelejä, koska peliryhmiä ja huippuhenkisiä toimihenkilöitä ja valmentajia riitti hoitamaan kaikki turnaukset kunnialla loppuun asti.

Ilves salibandyperheen toiminta ammattimaistuu kovalla vauhdilla, mikä on näkynyt tuloksissakin jo tällä kaudella, kun moni joukkue voitti ensimmäiset ottelut ikäluokkansa kilpasarjassa. Ensi kaudelle tulee jälleen ikäluokkien kilpasarjaedustukseen lisää joukkueita ja kesätreeneihin nuorimmat ilmoittautuneet ovat vasta 9-vuotiaita. Motivaatio kuitenkin on korkealla ja henki salibandyperheessä erinomainen, joten ensi kaudelta voi odottaa yhä kovempia tuloksia juniorijoukkueista.

Ensi kaudelle uusia joukkueita pyritään saamaan myös aikuisiin, kun Vireä Mieli -joukkueen sekä Naisten ensimmäisen joukkueen kerääminen on jo aloitettu.

Luvassa vielä ennen kesälaitumia ovat mm. P16-ikäluokan mitalipelit, mihin viime viikonloppuna Ilveskin selvitti upeasti tiensä sekä M2-joukkueen 4.divisioonan karsintaturnaus. Näistä tietoa löydät seuraamalla SSBL:n sivuja sekä Ilves salibandyn somekanavia.

TFT tulee jo ensi viikon viikonloppuna ja päättäjäiset ovat 10.5. Seuraava juttu tuleekin joskus toukokuun puolivälissä, missä kerrataan ensi kauden kuvioita tarkemmin, kun olemme saaneet viimeistenkin joukkueiden tämän kauden tulokset sekä ensi kauden kuviot selville.