Torstai-ilta toi Ilveksen edustukselle jatkopaikan Suomen cupissa, kun nelosen Kunnon Urhot kaatuivat Lammilla lukemin 11-3. Pääkäskijä Sami Leikkilä oli tyytyväinen joukkueensa ilmeeseen eikä hän ole huolissaan, vaikka Suomisarjassa kausi on alkanut parilla tappiolla.

     - Cupissa pääsimme pelaamaan ehjillä viisikoilla, ja peli oli heti sen mukaista. Sarjassa kaksi kamppailua on mennyt uusia kuvioita hioessa, mutta suunta on ollut ehdottoman oikea. Olemme aikataulussa, ja pisteitä tulee varmasti.

Suomen cupissa Ilves jatkaa 4. kierroksella turkulaisen AFC Campusin vieraana. Tarkka pelipäivä ei ole vielä tiedossa, mutta pientä otteluruuhkaa on tiedossa todennäköisesti jo reilun viikon päästä, kun tuona viikonloppuna on myös sarjapeli.

     - Haluamme eteenpäin cupissa, eikä haittaa, että pelejä on paljon. Rinkimme kestää sen kyllä ja muutamia vahvistuksia voi olla vielä tulossa. Viidennellä kierroksella saattaa sitten olla vastassa divarijengejä, mikä olisi hieno mittari, myhäilee Leikkilä.

Seuraavaksi kuitenkin Ilves pelaa Suomisarjassa kotiottelun lauantaina SB Vaasaa vastaan. Sen suhteen tulostavoite on yksiselitteinen.

     - Vain voitto kelpaa siitä. Näen ottelun osana pitkää jatkumoa, jossa palasia alkaa loksahdella paikoilleen viikoittain.

Torstaina Lammilla juonikkaat sentterit Hiski Kosunen ja Jesperi Räsänen keräsivät kumpikin kolme tehopistettä, ja heiltä on lupa odottaa lisää lauantaina kotihallissa. Kosunen piiskasi lisäksi laiturinsa Mikko Kiramon (1+2) kolmen pinnan iltaan. Kannattajien hehkuttama Classic-taustainen Kiramo on yksi joukkueen mielenkiintoisista uusista tuttavuuksista tälle kaudelle.

 

Ilves – SB Vaasa la 02.10 klo 12:30 Spiral-halli
Vapaa pääsy, tervetuloa!