Panokset kovenevat, kun Ilveksen edustusmiehistö saa vieraakseen MLT:n Seinäjoelta 30. lokakuuta. Ottelussa on harvinainen tuplapanos, sillä kolmen sarjapisteen lisäksi voittaja nappaa jatkopaikan Suomen Cupin 6. kierrokselle. Reilut kaksi viikkoa sitten Ilves kävi cup-reissussa Turussa musertamassa AFC Campusin lukemin 15-6.

  • Sytyttää ehdottomasti, onhan tämä varmasti tärkein ottelu moneen vuoteen. Fiilis on hyvä ja suunta tuntuu olevan nyt ylöspäin, luonnehtii tilannetta kapteeni Saku Kartano cup-menestyksen ja ensimmäisen sarjavoiton jälkeen.

Petopaitojen maalinteko on välillä takkuillut pahasti eivätkä runsaat tilanteet ole aina tuottaneet osumia toivotulla tavalla, mutta edellisottelussa Konnien kotiluolassa Nurmossa askelmerkit löytyivät heti. Vajaassa 18 minuutissa tamperelaiset hankkiutuivat 5-0-johtoon ja lopulta pisteet lähtivät Pirkanmaalle luvuin 11-5. Kamppailun ehdoton kärkinimi oli laituri Topi Koskinen, joka takoi hurjat 6+1-tehot. Aina kaikkensa kentälle jättävä ”Mäyrä” osui nyt korkojen kanssa, sillä syksyn mittaan tolppa on kilahdellut turhauttavan usein.

  • On vain jaksettava painaa ja peleissä se tulee luonnostaan. Onnistumiset tietysti ruokkivat lisää eikä haittaa jos panokset nousevat. Menen kentälle ratkaisemaan, mutta vaihto kerrallaan ilman paineita, tyytyväinen maalitykki valottaa sielunmaisemaansa ja haluaa vielä lisätä, että on ollut mukava palata Kuutti Seppälän ja Teemu Collinin rinnalle.

Valmentaja Sami Leikkilä pyöräytti siis kokoonpanoa tehojen löytymiseksi ja lisää lienee luvassa:

  • Tavoitteena on aina saada jalkeille kolme iskukykyistä kentällistä, mikä on myrkkyä vastustajalle. Tasapainoa haetaan ja tasapainottelua tarvitaan, sillä kokoonpano elää väkisinkin jonkun verran. Onneksi käytössä on iso rinki pelaajia.

Keltapaitojen otteita ja Leikkilän ratkaisuja voi tällä kertaa seurata livenä myös SolidSportin välityksellä.

Ilves – MLT  la 30.10 klo 12:30 Spiral-halli

Tervetuloa!