Ilves-Appi nyt saatavilla sovelluskaupoista

Ilves on ottanut käyttöön uuden Ilves-Appi -mobiilisovelluksen. Kyseessä on mobiili jäsenkorttisovellus, jonka kautta löydät kaiken tarvitsemasi Ilves-tiedon. Sovelluksen toteutuksessa on otettu huomioon niin jaostot, joukkueet, pelaajat, vanhemmat, kannattajaryhmät kuin yhteistyökumppanitkin.

Ilves-Appi tuo koko Ilves -perheen saman sovelluksen pariin

appi.jpg

Ilves-Appista löydät koko Ilves-yhteisön ajankohtaiset uutiset ja tapahtumat, sekä seuraat Ilves Edustus Oy:n ja Ilves Hockey Oy:n tuoreimpia liigatason uutisia. Löydät sieltä oman joukkueesi tapahtumat ja appiin sisäänrakennetun, joukkueille jo ennestään tutun Hobbydeed -palvelun. Tämän ansiosta myös tapahtumiin ilmoittautuminen voidaan nyt hoitaa suoraan sovelluksessa. Appiin tuodaan lisäksi jatkossa kaikki yhteistyökumppaneiden tarjoamat jäsenedut, joista hyötyvät pelaajien lisäksi myös vanhemmat ja fanit.

Nopeampaa ja parempaa viestintää perheille ja joukkueille

Sovelluksen push-viesteillä pystytään kiireellisiin tilanteisiin, esimerkiksi harjoitusten peruuntumiseen reagoimaan nopeasti. Joukkueenjohtaja voi myös lähettää esimerkiksi pelimatkalta vanhemmille viestin tarkasta saapumisajasta tai jakaa reaaliaikaisia pelien tuloksia.

Mobiilisovelluksen käyttöönotto

Aloitamme Ilves-Appin käyttöönoton vaiheittain niin,
että ensimmäisten joukossa mukaan liittyvät jalkapallon junioriedustuksen, futsalin ja ringeten pelaajat sekä toimihenkilöt, lisäksi ensimmäisessä vaiheessa kaikki Ilves ry:n jäsenet- kannattajajäsenet.
Toisessa vaiheessa mukaan liittyvät jääkiekon, salibandyn ja futis-liigan joukkueet normaalin toimintaan ilmoittautumisen yhteydessä. Jaostot tiedottavat lisää sitä mukaan, kun joukkueiden ilmoittautumiset käynnistyvät.

Ilves-Appin voit ladata suoraan sovelluskaupastasi. Tunnistautuminen tapahtuu rekisteröitymisen yhteydessä automaattisesti jäsenrekisterin kautta, ja jatkossa pääset käyttämään jäsenkorttiasi ilman erillistä tunnistautumista tai kirjautumista. HUOM! Ilves ry:n toimihenkilöt liittyvät Ilves-Appiin täyttämällä rekisteröintilomakkeen Ilves ry:n kotisivulta, Liity jäseneksi.