01.02.2018

Ilves ry edelläkävijänä uudella Ilves-Appilla mobiilissa! 

Suomen suurin urheiluseura Ilves ry on ottanut käyttöön uuden Ilves-Appi-mobiilisovelluksen. Kyseessä on jäsenkorttisovellus, joka on valmiina käytettäväksi missä ja milloin vain.

Ilves-Appi on räätälöity nimenomaan seuratoimintaa varten. Siinä on otettu huomioon kaikki Ilveksen eri sidosryhmät: niin jaostot, joukkueet, pelaajat, vanhemmat, kannattajaryhmät kuin yhteistyökumppanitkin.

Ilves-Appin käyttöönotto

appi.jpg

Uuden Ilves-Appin aktivointi on helppo ja nopea toimenpide: Sovellus ladataan omasta sovelluskaupasta ja rekisteröitymisen yhteydessä tunnistautuminen tapahtuu jäsenrekisteristä automaattisesti. Tämän jälkeen pääset käyttämään jäsenkorttiasi jatkossa ilman erillistä tunnistautumista

Kaikki Ilves-tieto yhdestä paikasta pelaajalle ja koko perheelle

Jäsenkortin avulla näet ja päivität omat jäsentietosi. Lisäksi saat näkyville koko Ilves-yhteisön ajankohtaiset uutiset, tapahtumat ja joukkueesi harjoitusajat. Myös yhteisön tuottamat jäsenedut ovat helposti esillä. Käyttäjän kaikki Ilves-tieto löytyy siis jatkossa yhdestä ja samasta paikasta. Tämä helpottaa tulevaisuudessa perheen arjen suunnittelua, kun aikaa ei mene hukkaan etsimällä tietoa eri verkkosivuilta. Myös Ilves Edustus Oy ja Ilves-Hockey Oy ovat mukana sovelluksessa. Ilves-Appista löytyvät sekä jalkapallon että jääkiekon uusimmat Ilves-uutiset liigatasoilta.

 

Seuralle, kannattajille ja yhteistyökumppaneille

Ilves-Appi mahdollistaa modernin ja mitattavan yhteistyön tekemisen. Myös perheen vanhemmat ja pelaajat saavat hyviä jäsenetuja sekä konkreettista hyötyä kuulumalla Ilves-yhteisöön. Jos esimerkiksi yhteistyökumppani haluaa tarjota yhteisölle vain 100:lle nopeinmalle edun, onnistuu tämä jatkossa Ilves-Appin kautta. Kun etu on käytetty, poistuu tämä se automaattisesti pois sovelluksesta. Edut voivat olla myös jatkuvia tai määräaikaisia. Ilves-Appissa käytettyjen

etukuponkien käyttömääristä ja käyttötavoista on mahdollista saada tietoa jälkikäteen yhteistyökumppaneille.

Sovelluksessa on mahdollistaa mainostaa myös bannereilla, niin seura, jaosto kuin joukkuetasollakin. Ilves-Appi tarjoaa näin uuden varainhankintakanavan myös joukkueille.

Nopeampaa ja parempaa viestintää perheille ja joukkueille

Ilves-Appi mahdollistaa kohdennetun viestinnän jaosto, joukkue-, seuratasolle. Sovelluksen Push-viesteillä pystytään reagoimaan nopeasti ja kustannustehokkaasti kiireellisiin tilanteisiin, esimerkiksi harjoitusaikojen äkilliseen peruuntumiseen. Joukkueenjohtaja voi myös lähettää esimerkikisi pelimatkalta vanhemmille viestin saapumisajasta tai kertoa miten pelit ovat menneet turnauksessa. Tärkeät viestit voidaan lisäksi tallentaa Ilves-Appin ”viestit” kohtaan.

Ilves-Appin toteuttaa Arena Interactive Oy. Arena Interactivella on lähes 20-vuoden kokemus digitaalisesta asiakasviestinnästä.

Löydät Ilves-Appin omasta sovelluskaupasta hakusanoilla: ilves, ilveksen, seura, jalkapallo, jääkiekko, salibandy, futsal, ringette, futis-liiga, hobbydeed.

 

Lisätietoja: 

Jouko Rautanen Ilves ry

p. 044-2933 000

jouko.rautanen(at)ilves.fi

 

Jussi Jalasaho, Arena Interactive Oy

p. 050-5768 539

jussi.jalasaho(at)arenainteractive.fi